VIP op NK judo en Poolen bij Poolcafe Delfshaven!

SOW, helemaal uitgeteld, maar met een big smile op onze gezichten, zitten we na te genieten van het afgelopen te gekke weekend!

Zaterdag: de Judobond heeft ons uitgenodigd om als VIP aanwezig te zijn. En wat een leuke partijen hebben we gezien! Knap hoe Birgit Ente voor de 5de keer Nederlands Kampioen is geworden! Tussen de voorrondes en het finaleblok in, mochten we met onze Braziliaanse gasten op de wedstrijdmat trainen! Super mooi om de mat te betreden in judopak in de ambiance van het NK judo! Alhoewel ze zich wel een beetje bekeken voelde…..En heel leuk dat er ook judoka’s van Lu Gia Jen mee deden! Hieronder wat foto’s van deze korte hersteltraining.

Line up
antoniothaisgroep in beweging

Toen het NK judo voorbij was, hebben we een bezoek gebracht aan het mooiste en leukste poolcafe van Rotterdam: Poolcafe Delfshaven! Het is altijd fijn om even te ontspannen en een home-made burger te nuttigen! Onze Braziliaanse gasten hadden wel zin in een potje poolen en dat ging ze best goed af!! Met af en toe een miskleun, werden er aardig wat ballen gepot! In ieder geval hebben we lekker gelachen en heerlijk gegeten, dus onwijs bedankt Richard en Marie-Jose van Poolcafe Delfshaven! Bekijk hieronder wat sfeerfoto’s van de zaterdagavond. We hebben alleen de succesfoto’s gepost…;-) LOL
foto poolen 1met rich en se j2inatali pool

Lees morgen meer over het Braziliaanse reisavontuur! Want zondag zijn we weer bij het NK, maar werken we eerst een fysieke training af bij de beste krachttrainer van Nederland: Hans Kroon!

Groeten van team judo2inspire