Uitreiking cheque Scheldemondcollege

Vandaag was het zo ver! De bekendmaking van het sponsorbedrag dat bij elkaar is gelopen door de scholieren van het Scheldemondcollege op 10 april! Onwijs spannend natuurlijk, want aan de hand van dit bedrag kunnen wij bepalen hoeveel favela scholieren er dit jaar naar Nederland mogen komen voor hun unieke ervaring.

Tijdens de ochtendpauze van 10:10 werd de cheque van het Scheldemondcollege aan stichting Judo2inspire uitgereikt. Na een korte speech van Directeur Eugène Fagg, kreeg Elisabeth uit handen van Noa Corré de cheque. Noa is de scholiere die het hoogste sponsorbedrag bijeen heeft gelopen! Daarom werd er door Elisabeth aan haar de welverdiende rugzak van de Olympische Spelen 2012 overhandigd!

met Eugene met noa en cheque overhandiging rugzak Noa IMG_4053

En wat een FANTASTISCH bedrag is er opgehaald door de scholieren van het Scheldemondcollege: € 3500,-!!!! Dat betekent dat er 5 favela scholieren in oktober naar Nederland zullen komen voor hun 10-daagse unieke reis met clinics van topjudoka’s, bezoek aan het Scheldemondcollege, verblijf bij gastgezinnen en ons judo2inspire toernooi!

Vanuit Rio de Janeiro hebben we de volgende namen gekregen van de deelnemende judoka’s aan GEO goes Dutch 2015:

Trainster Katia Valeria en Judoka’s Rafael Bertran, Veronica Corina, Rayline Souza, Rebeca Lima en Jhennifer Lima.

Later volgen er foto’s van de deelnemers en hun verwachtingen van de reis naar Nederland!

Bij deze willen wij alle scholieren, vrijwilligers, leraren, concierges en in het bijzonder Eline Poortvliet en Directeur Eugène Fagg bedanken voor hun tomeloze inzet tijdens de sponsordag. We zien iedereen graag in oktober tijdens ons bezoek aan het Scheldemondcollege!

Team judo2inspire