Succesvolle editie 2017

GEO goes Dutch 2017 is ten einde. Wat een week, wat een ervaring voor zoveel mensen: de ?? gasten, hun thuisfront, de ?? gastfamilies, atleten op papendal, vrijwilligers en andere geïnteresseerde mensen. We voelen ons trots en we zijn emotioneel over alle inspirerende verhalen die we aan het einde van de week hebben gehoord. We hopen dat de inspiratie nog lang zal blijven bestaan.
Maar bovenal zijn we zo blij en voelen we ons goed over alle hulp die we hebben. Er zijn zoveel mensen die de inspiratie voelen en die hun faciliteiten, talent of service met ons willen delen.
We willen Micha Schijlen en het Nederlandse consulaat in Rio de Janeiro bedanken voor hun nuttige documentatie en informatie voor de ??guests over Nederland.
We willen Sportcentrum Papendal en Mirjam Uppelschoten bedanken voor de fantastische gastvrijheid in het Papendal Hotel en het smaakvolle eten in restaurant Arnhem Sports. We hebben dank zij jullie een fijne fietstocht naar Arnhem gemaakt. En we hebben heel leuke atleten ontmoet. Dank ook voor het delen van de Ruskahal met ons, zodat Frank de Wit en Sanne van Dijke inspirerende clinics konden geven. ☺☺☺
Veel dank aan Nieuwjudopak en Lion voor de mooie en goed passende judogi’s. Ze zagen er knap uit in de gi’s! ???
We willen ook Judo Bond Nederland bedanken voor hun steun en promotionele activiteiten voor onze stichting!
Verder willen we Astra Crott en haar familie bedanken voor het gebruik van hun privébus. En om niet boos te zijn toen Elisabeth de bus beschadigd had ???. De bus was deze week een tweede thuis waar ze tijdens de ritten verhalen vertelden, konden ontspannen en slapen. ?
Bedankt Makoto Dokokaj voor het openen van je dojo voor ons! Bedankt Johan Noordam voor de geweldige foto’s. Bedankt familie Noordam voor jullie enorme steun tijdens de clinics en het toernooi.  We hebben genoten van de gastvrijheid en het enthousiasme van Adrieke, Loura en Wilmer Noordam. ???
Hartelijk dank ALMTS  Group en Leen van de Ree voor hun uitstekende blessuresupport tijdens ons toernooi! ???
Dank aan alle scheidsrechters onder leiding van Niels van Buuren voor het beoordelen van de wedstrijden. En het begrijpen van onze toernooiwensen die een beetje speciaal waren. Maar je nam het met respect! ?
Dank aan alle vrijwilligers deze week en tijdens de voorbereiding van het project! Dank aan de familie Beelen voor de geweldige laatste overnachting!
Last but not least: HARTELIJK DANK aan familie van Ruiten; familie Nuy; familie van Eerdenburg; familie Boot en familie Vuijsters voor de unieke ervaringen die je onze ??guests hebt gegeven. De dagen bij u thuis zullen onvergetelijk zijn en u zult voor altijd in hun en onze harten zijn! ???

Team Judo2Inspire