Partners

Om de activiteiten (projecten) te kunnen realiseren krijgt Stichting Judo2Inspire ondersteuning in de breedste zin van het woord. De afgelopen jaren heeft de stichting kunnen rekenen op bijdragen van verschillende maatschappelijk betrokken organisaties en bedrijven. Wij zijn heel dankbaar voor financiële, maar ook praktische en morele support waarmee zij ons helpen onze missie vorm te geven.

De edities van 2014 en 2015 werd ondersteund door Nihonsport. In 2017 is het stokje overgedragen aan Judo-webwinkel Nieuwjudopak.nl .  Met het merk Lion heeft Nieuw Judopak gekozen voor maatschappelijke sponsoring. Lion judogi is daarom de officiële kledingsponsor van de stichting Judo2Inspire. De gasten van 2017 werden voorzien van een prachtig Lion judopak en Lion t-shirts. Daarnaast zorgde Nieuwjudopak.nl ervoor dat er gebruik kon worden gemaakt van de prachtige locatie van Judo Yushi. Daar is in het voorjaar van 2017 een tweetal judo-clinics gehouden en in oktober van dat jaar het eerste Judo2Inspire-teamtoernooi te georganiseerd. Behalve de Braziliaanse gasten is ook voorzitter Elisabeth Willeboordse gestoken in een Lion-judogi, zodat zij goed voor de dag kan komen tijdens de verschillende judogebonden activiteiten. Zoals bijvoorbeeld bij het geven van een clinic in Japan (2018).


Het nationale sportcentrum Papendal is sinds de start een geweldige ondersteuner van Judo2Inspire. De gasten verblijven de eerste dagen in het Papendal Hotel en worden daar fanatische verzorgd. Ook maakt Papendal het mogelijk dat de gasten verschillende faciliteiten kunnen gebruiken, zodat zij optimaal deel kunnen nemen aan de 10-daagse stage.
Tijdens de editie 2017 kon voor het eerst gebruik worden gemaakt van de Ruskahal om daar een tweetal judo-clinics te laten plaatsvinden. De plek waar topjudoend Nederland dagelijks traint.

Het is een welkome ontvangst na een lange reis vanuit Brazilië.


Judo Bond Nederland is een belangrijke partner. Vanaf de start in 2014 is de Judobond betrokken bij het project ‘GEO goes DUTCH’.  Niet alleen door de judohal aan de Blokhoeve in Nieuwegein ter beschikking te stellen voor clinics, maar ook door het project onder de aandacht te brengen via sociale media en tijdens het Nederlands Kampioenschap Judo. Ook heeft de Judo Bond administratieve ondersteuning geboden bij de inschrijvingen voor de clinics. Een waardevolle partner waarbij de Judobond en Judo2Inspire elkaar vinden in het uitdragen van de waarden: evenwichtig, weerbaar, vormend en eerbiedig.


Tijdens de edities van 2014 en 2015 heeft Scholen aan Zee een financiële bijdrage geleverd aan het project, door met de leerlingen een sponsorloop te houden.

Judo2Inspire heeft samen met docenten een programma bedacht waarbij het contact tussen de leerlingen van de scholen en de Braziliaanse gasten centraal stond.

Natuurlijk staan wij open voor ideeën waardoor wij samen met onze partners nog beter onze missie vorm kunnen geven. Wellicht wordt u zelf partner van Judo2Inspire. Wanneer u een mail stuurt naar info@judo2inspire.nl dan nemen wij contact met u op.