Opening Dojo Sonkei

Afgelopen zaterdag was Elisabeth tgast bij de opening van judoclub Sonkei in meppel. Deze club is opgericht door Jan Nip, de Nederlandse trainer die tijdens het project GEO goes Dutch 2014 de Braziliaanse trainer Rodrigo in huis heeft genomen! Judoclub Sonkei was toe aan een nieuwe dojo en die staat er inmiddels! Tussen de hockey-, honkbal- en voetbalvelden staat de dojo met frisse kleuren Magenta en Groen en het symbol van respect!

Elisabeth heeft 2 clinics gegeven aan de jeugd en (jong) volwassenen, zowel recreanten als wedstrijdjudoka’s. Dit was een leuke ervaring voor iedereen. Daarnaast werd er door lokale radio en televisie aandacht besteed aan de opening van de nieuwe dojo en Elisabeth mocht ook aanschuiven. Hierbij werd breed aandacht gegeven aan de stichting judo2inspire, het doel en de mooie ervaringen die Jan Nip en wij hebben overgehouden aan het project in 2014!

Wilt u dit nog een terug horen? Klik dan hier voor het interview van Sport Lokaal op zaterdag 7 maart, 12:00-13:00 uur dat nog tot 21 maart te beluisteren is. Vanaf minuut 39 is Elisabeth te horen bij RTV Meppel!

Daarnaast willen we jullie de leuke foto’s natuurlijk niet onthouden, daarom hieronder een selectie van de foto’s gemaakt door Jolanda Steur.

Opening Sonkei Meppel Opening Sonkei Meppel Opening Sonkei Meppel Opening Sonkei Meppel Opening Sonkei Meppel Opening Sonkei Meppel