Nog 1 nacht slapen!

Nog 1 nachtje slapen! Spannend!

Morgenavond stappen de 5 favela judoka’s en hun trainster op het vliegtuig naar Nederland voor hun unieke ervaring!

10 dagen lang krijgen zij training van Nederlandse judo-iconen, ontmoeten zij leeftijdgenoten op het Scheldemondcollege, krijgen ze inzicht in het Nederlandse gezinsleven door een verblijf bij gastgezinnen en nemen zij deel aan het judo2inspire toernooi!

participants GgD 2015 op NL consulaatDinsdag 13 oktober werden zij ontvangen op het Nederlandse Consulaat in Rio de Janeiro. Net als vorig jaar, heeft de Consul-Generaal A. Uijterlinde de deelnemers voorbereid op hun reis naar Nederland met instructies, adviezen en een eervolle begeleidende brief!

Ze zijn er dus helemaal klaar voor!

En als ze vrijdag op Schiphol landen en op Papendal aankomen, ontvangen ze van NIHON Sport hun kledingpakket! Foto’s volgen natuurlijk op de site!

Bij deze willen we de deelnemers een goede vlucht toewensen en willen we onze partners danken voor hun enorme bijdrage aan ons project!

Via de site worden jullie op de hoogte gehouden van de avonturen van de deelnemers!

Wil je zelf deelnemen tijdens de clinics? Je kunt je HIER nog inschrijven voor de clinic van Mark Huizinga en Katia Merly t/m vrijdag 16 oktober 2015.

Voor de clinics van Ruben Houkes en Elisabeth Willeboordse kun je je nog inschrijven t/m zondag 18 oktober 2015 via dezelfde link!

De inschrijving voor het toernooi judo2inspire sluit woensdag 21 oktober 2015. Inschrijven voor het toernooi kan HIER

We wensen heel judoënd Nederland veel plezier in de herfstvakantie met alle judo evenementen!

Team Judo2inspire