Judoclinics op zondag 23 april met Anicka van Emden en Elisabeth Willeboordse

De stichting Judo2Inspire heeft het project ‘Geo goes Dutch’ opgezet, waarbij jeugdige judoka’s uit de favela’s van Rio de Janeiro in Brazilië een unieke kans krijgen om een kort verblijf in Nederland te verdienen. Tijdens dit verblijf nemen zij onder andere deel aan een trainingsstage en een judotoernooi. De judoka’s verblijven bij Nederlandse gastgezinnen en delen hun kennis en ervaringen met Nederlandse scholieren.

Met deze stage worden de judoka’s beloond voor goed gedrag en inzet op school. Als rolmodel voor hun omgeving staan zij aan de basis van een nieuwe toekomst voor de inwoners van de favela’s.

Om het project financieel mogelijk te maken organiseert de stichting Judo2Inspire op zondag 23 april twee clinics waar jij aan kan deelnemen. De clinics vinden plaats in de dojo van Judo Yushi, Lucas Bolsstraat 7 gebouw 17 te Nieuw-Vennep.

13.30 – 15.00 uur clinic wedstrijdjudo -12/ -15 jaar
door: Elisabeth Willeboordse
deelname: wedstrijdjudoka’s vanaf 9 jaar,
minimaal 20 deelnemers.

15.00 uur – 16.30 uur clinic met Anicka van Emden
door Anicka van Emden
deelname: iedereen vanaf 6 jaar

Meet & Greet
Na afloop van beide clinics is het mogelijk om een handtekening te bemachtigen of op de foto te gaan met Anicka van Emden en/of Elisabeth Willeboordse.

Inschrijven
De minimale donatie per clinic is 10 Euro. Bij deelname aan beide clinics betaal je 17,50 euro. Meer doneren is altijd mogelijk. Inschrijven kan op nieuwjudopak.nl/shop/clinics/