Herfstclinics 2017: Sanne van Dijke en Frank de Wit

Zondag 15 oktober 2017 verzorgen Sanne van Dijke en Frank de Wit een clinic op Sportcentrum Papendal voor de stichting judo2inspire. Sanne van Dijke is in april j.l. Europees kampioen geworden en Frank de Wit werd al eens wereldkampioen junioren en won in 2017 de Grand Slam van Parijs. Zij trainen sinds september 2016 fulltime op Papendal waar speciaal voor de centralisatie van de Nederlandse judotop, de ‘Wim Ruska Hal’ is gebouwd Wij vinden het geweldig dat wij deze hal mogen gebruiken voor de clinics van Sanne en Frank!

Wil jij een clinic van Sanne en/of Frank en ben je 12 jaar of ouder? Schrijf je dan in door je naam, leeftijd en kyugraad te sturen naar info@judo2inspire.nl.

Wie:                 Judoka’s vanaf 12 jaar

Wat:                  Clinic Sanne van Dijke en Frank de Wit

Wanneer:         Zondag 15-10-2017
Clinic Frank van 10:30 – 12:00
Clinic Sanne van 14:00 – 15:30

Waar:               Ruskahal, Sportcentrum Papendal, Papendallaan, Arnhem

Inschrijven:     Mogelijk tot 14-10-2017
Stuur naam, leeftijd en kyugraad naar info@judo2inspire.nl

Inschrijfkosten: € 12,50 per clinic
€ 20,- voor twee clinics
Ontvang kortingen bij inschrijving van meerdere judoka’s:
– meerdere gezinsleden: per kind € 10,- per clinic of €15,- voor 2 clinics.
– bij 5 of meer inschrijvingen via de club: per kind € 10,- per clinic of €15,- voor 2 clinics.

Bijzonderheden: betaling geschiedt door overmaking of contant bij aanvang clinic(s)
IBAN: Rabobank NL91 RABO 0180 7991 42 t.n.v. stichting judo2inspire o.v.v. clinics + naam deelnemer(s) of clubnaam bij inschrijving via de club)

In de Ruskahal zijn geen broodjes te koop, wel zijn er lunchmogelijkheden in de Bar Dug Out van Hotel Papendal.

Achtergrondinformatie over stichting judo2inspire
Deze stichting is een initiatief van voormalig topjudoka Elisabeth Willeboordse en heeft als doel om elk kind te stimuleren die keuzes te maken die leiden tot goed burgerschap. In dat kader organiseert de stichting ieder jaar clinics van topjudoka’s en draait het voor de derde keer het project GEO goes Dutch. Een project waarbij jonge judostudenten uit de favela’s en armere wijken van Rio de Janeiro

voor een 10-daagse judostage naar Nederland afreizen. Dit jaar komen er 4 judostudenten in de leeftijd van 15-16 jaar en hun trainer naar Nederland van 14 oktober 2017 tot 22 oktober 2017. Ana Miranda, Yasmim, Leticia en Emanuel zijn uitverkoren vanwege hun goede gedrag op school, op de judomat en in hun omgeving.

Een van de onderdelen is natuurlijk het kennis vergaren van onze eigen topjudoka’s! Marhinde Verkerk, Anicka van Emden, Roy Meijer, Guillaume en Dex Elmont en Frank de Wit hebben al eens een clinic verzorgd voor onze stichting. In oktober voegt ook Sanne van Dijke zich bij dit rijtje! We zijn enorm trots op het feit dat zoveel topjudoka’s zich willen inzetten voor onze stichting. Met de opbrengsten van de clinics wordt geld ingezameld voor een 4de editie van GEO goes Dutch! En we voelen ons gesteund door de Judobond Nederland, Sportcentrum Papendal en kledingsponsor Lion.

Veel plezier met de clinics!

Team Judo2inspire