DOE MEE AAN DE CLUB ACTIE 2019

Stichting Judo2Inspire bestaat in 2019 vijf jaar. En dat willen we graag met jullie vieren!
Judo2Inspire is een vrijwilligersorganisatie die kansarme kinderen bewustzijn, geloof en lef, ofwel de inspiratie geeft om een nieuwe kansrijke weg in te slaan en te blijven bewandelen.
Onze missie isElk kind stimuleren keuzes te maken die leiden tot goed burgerschap”.

GEO goes Dutch
Judo2Insprie organiseert, in samenwerking met het onderwijsproject Ginasio Experimental Olimpico (GEO) in Rio de Janeiro, onder de naam ‘GEO goes Dutch’ een ervaringsstage in Nederland voor jongeren uit de armere gebieden van Rio.

Club Actie
In ons lustrum jaar willen we een zo groot mogelijke groep jongeren uit de arme wijken van Rio de Janeiro naar Nederland halen.
Dit kost veel geld. En om dit geld bij elkaar te krijgen hebben we jullie hulp nodig!
Wij zijn op zoek naar judoscholen die activiteiten organiseren en daarmee geld op halen om ‘GEO goes Dutch’ voor elkaar te krijgen.

Daar staat natuurlijk wel wat tegenover! 
Door ons te helpen, verdient jouw club een clinic van één van onze ambassadeurs!
En dat zijn niet de minste namen. Check wie onze ambassadeurs zijn en wat hun meest prestigieuze resultaten zijn.

Meet, greet & train
Daarnaast wint de club die het meeste geld heeft ingezameld een ‘Meet, greet & train’ op de club met onze Braziliaanse jongeren tijdens het Judo2Inspire project ‘GEO goes Dutch 2019’.

Hoe werkt het? 

  • Schrijf jouw club in voor de inzamelactie voor 1 november 2018 via de website van Judo2Inspire: Club Actie 2019 . Let op: De inschrijving gaat open op vrijdag 29 september 2018.
  • Wij nemen dan contact op om de verdere details door te nemen.
  • Jouw club organiseert een actie om zoveel mogelijk geld in te zamelen.
  • Deel details het verloop van je inzamelactie met ons via secretaris@judo2inspire.nl, zodat wij hier via social media, aandacht aan kunnen besteden.En/of deel zelf jullie eigen ludieke clubactie(s) via social media (Maak hierbij gebruik van de volgende tags >  Twitter: @judo2inspire; Instagram: @judo2inspire; Facebook: judo2inspire).
  • Op 1 maart 2019 maken wij bekend welke judoschool/club het meeste geld heeft opgehaald.
  • Daarmee is de winnaar bekend van de ‘Meet, greet & train’ met de Braziliaanse gasten en dus ook duidelijk wie de eerste gelegenheid heeft een ambassadeur te kiezen die een clinic komt geven.
  • Er wordt een afspraak gemaakt voor een datum van de clinic. In de herfstperiode komt Judo2Inspire met de deelnemers van project ‘GEO goes Dutch’ bij die club langs, die het hoogste bedrag heeft ingezameld, voor een ‘Greet, meet & train’.

Voorwaarden & spelregels deelname
Bij inschrijving ga je akkoord met de ‘voorwaarden en spelregels’.

Wanneer je, voordat je je inschrijft meer wilt weten kan je mij mailen via info@judo2inspire.nl

Met sportieve groet,

Elisabeth Willeboordse
founder / voorzitter Judo2Inspire