Dag 3: Toptraining van Hans, NK judo en bezoek Euromast!

Zondag, de 2de volledige dag van onze GEO goes Dutch deelnemers Thais, Natali, Daniel en Antonio. Deze dag zat wederom volgepropt met leuke, leerzame en vermoeiende bezigheden. Hierbij een overzicht van hun avonturen!

Allereerst begon de dag bij Hans Kroon. Van te voren waren ze door Elisabeth Willeboordse gewaarschuwd. Ze hadden het advies gekregen om goed te ontbijten en waren mentaal voorbereid op een fysiek heftige training. Nou dat heeft Hans waargemaakt! Samen met zijn zoon Jordan, heeft hij ze laten ervaren hoe het is om als topjudoka te trainen vlak voor een piekmoment! Met, over het algemeen, allemaal oefeningen met eigen lichaamsgewicht, werd er een super gave, zware en inspirerende training afgewerkt! In 1 uur tijd hebben Daniel, Thais, Antonio en Natali hun grenzen verlegd en onwijs hard gewerkt. Ik, Elisabeth, heb veel nieuwelingen voorbij zien komen, maar zo volhardend als deze Braziliaanse judoka’s heb ik ze nog nooit gezien! Wat waren wij trots op hun!!! En we zijn Hans en Jordan natuurlijk heel dankbaar voor deze kans en ervaring! Hans, YOU INSPIRE!

groepsfoto met hans

 

Na de heftige training bij Hans, gingen we kijken naar het NK judo dag 2. Met Roy Meyer in de finale kon Daniel zijn dag niet meer stuk! Roy is echt een voorbeeld voor hem! En wat een gave finale was dat! Verrassend, maar vooral zeer aantrekkelijk om naar te kijken. Felicitaties voor beide judoka’s, Marvin de la Croes en Roy Meyer!

“s avonds lagen er entreekaartjes klaar voor een bezoek aan de Euromast! Deze kaartjes zijn door Rotterdam Topsport aan ons geschonken en daar hebben we met volle teugen van genoten! Wat een mooi uitzicht bovenin en Rotterdam by night is echt fantastisch! Het waaide alleen onwijs, waardoor we met z’n allen Natali naar beneden moesten trekken, want anders was ze zo over de mailing gewaaid! Daarnaast had ze ook nog een beetje hoogtevrees en toen Nick koos om met de brandtrap naar beneden te gaan, trok ze lijkbleek weg! Maar gelukkig is alles goed verlopen en zijn we veilig beneden aangekomen. BEDANKT Rotterdam Topsport voor deze leuke culturele hoogtepunt!!

op euromast 1

 

Maandag is de dag van het bezoek aan Scholen aan zee, de school waarvan de scholieren het mogelijk hebben gemaakt dat ons project kon doorgaan! Lees en kijk morgen naar het verslag met foto’s op onze site!

Groetjes,

Team judo2inspire