Dag 2: matten leggen en fysieke training!


Ontbijttafel

Blijken ze toch wel een beetje last van een jetlag te hebben….zeker de beide trainers…..Om 9:30 kreeg ik ze pas uit bed!

Eerst ff lekker ontbijten!

Daarna de presentatie die ze hebben gemaakt over henzelf op mijn laptop zetten. Deze presentatie kunnen ze bij hun gastgezin en op het Scheldemond College vertonen om zo iets over henzelf te vertellen. Dit was de opdracht ter voorbereiding op hun reis naar Nederland. Om ze te stimuleren in het Engels te communiceren.
IMG_3370 Om 12:50 liepen we van Stichting Bio naar Sporthal West op het terrein van Papendal om de matten te leggen voor de clinics van morgen (Mark Huizinga en Katia Merly). Lekker frisse neus halen. Onderweg vertelden ze mij dat het in Rio de Janeiro momenteel 43 graden celcis is…..Dat is een verschil van 34 graden!!!! En ze hebben niet allemaal een geschikte winterjas zag ik, maar bikkels als het zijn, heb ik ze niet horen mopperen!

IMG_3372

Uurtje matten leggen, half uurtje freewheelen op de mat en kwartiertje vlaggen ergens proberen op   te hangen. Leuk om daarna die blije gezichten nog te zien!IMG_3374

 

Daarna hebben we een fysieke training afgewerkt in de krachttrainingruimte van Papendal! Ik heb ontzetten genoten van hun enthousiasme tijdens de training! Hieronder een selectie van de leukste foto’s!

IMG_3380 IMG_3395IMG_3408IMG_3421