Dag 1 (en een half): Reis van deelnemers GEO goes Dutch!

Het is 10 uur zaterdagochtend en we hebben wel geteld 6 uur geslapen…….Vannacht zijn we om 2 uur op de Marinierskazerne in Rotterdam aangekomen zonder bagage van 4 van de 5 deelnemers…..Alleen Antonio zijn bagage  is op Schiphol aangekomen!

De deelnemers zouden om 17:00 aankomen, maar zijn 7 uur vertraagd via Madrid op Nederlandse bodem geland!

Het begon allemaal al in Rio toen het vliegtuig daar 45 minuten te laat vertrok. Onze nietsvermoedende deelnemers werden door familie en de founder van de GEO scholen, Mauricio Pinto, uitgezwaaid! Helaas kwamen ze net 15 minuten te laat aan op Lissabon om hun aansluiting nog te kunnen halen! Gelukkig zijn ze nog op Lissabon overgeboekt op een vlucht naar Madrid en van daar uit naar Schiphol! Onderweg konden ze er gelukkig nog allemaal om lachen, bewijst onderstaande selfie van de deelnemers op de luchthaven van Madrid!

selfie Madrid

 

Ondertussen waren wij al een keer met fotograaf Eric van den Brink op Schiphol geweest, precies om 16:30 stonden we klaar bij de TAP balie om na te vragen waar de deelnemers in de lucht hingen en hoe laat wij ze op Schiphol konden verwachten………toen wisten we het al: dat werd een latertje! Verwachtte landingstijd 22:45!! Dus gingen we met fotograaf weer terug naar Rotterdam! We hadden tenslotte zelf nog niets gegeten en we hadden via wifi al contact gehad dat de buiken van de deelnemers vol zat met alles wat ze aan eten aangeboden hadden gekregen!

Om 21:45 zaten we dan opnieuw in de bus naar Schiphol en zochten we een mooi plekje uit voor ontvangst! Zie hieronder de foto van Erik van den Brink die ons zelfs op dit late tijdstip nog wilde vergezellen!

E_BL3446a

 

Wij wachten en wachten en wachten en wachten en intussen hadden we van oedeem gezwollen benen door het staan en turen naar die deur van de uitgang…..We hebben velen zien komen, maar geen van de deelnemers van GEO goes Dutch!!! Totdat we om 00:18 uur ineens Antonio de aankomsthal zien inlopen, in zijn eentje!!! Hij zag er behoorlijk moedeloos uit zoals je hieronder aan zijn gezicht wel kunt zien.

E_BL3456

 

En geef hem eens ongelijk: Hij was de enige die zijn bagage had ontvangen en van alle overige deelnemers was de bagage zoek! Gelukkig nam hij ons mee een eindje verderop waar we via telefoons contact konden hebben met de andere deelnemers en heeft de brief van de Nederlandse Consul-Generaal uit Rio de Janeiro ertoe geleid dat de baliemedewerker van ‘lost luggage’ ons wist telefonisch wist te bereiken voor afspraken omtrent hun bagage. Wel grappig om zo met elkaar te communiceren!

E_BL3465a

 

En na weer een half uur wachten kwamen de deelnemers dan eindelijk om 00:50 de aankomsthal in gekropen!!!

E_BL3470E_BL3479E_BL3484

 

Wat waren we blij en opgelucht dat ze veilig waren aangekomen en wat een leuk wederzien met Thais, Natali, Daniel, Antonio en Rodrigo!!!

E_BL3492a

 

Met dank aan Erik van den Brink die zijn nachtrust voor ons heeft opgegeven!

We gaan ons opmaken voor middag/avond NK judo!!!!

Dikke knuffel van ons!

Team judo2inspire