D-Day voor project GEO goes Dutch!!

Na maanden van voorbereiding is het morgen dan zo ver: Daniel, Thais, Antonio en Natali uit de favela’s van Rio de Janeiro landen opSchiphol airport! Het officiële begin van ons 1ste project GEO goes Dutch! Een project met als doel GEO scholieren te belonen voor de moeilijke keuzes die ze maken om onderwijs te volgen in plaats van op straat te leven en daar hun geld te verdienen met illegale praktijken. We zijn er ontzettend trots op dat we met crowd funding een dusdanig bedrag bij elkaar hebben gehaald dat 4 judoka’s uit de favela’s en hun judotrainer naar Nederland kunnen komen voor de stage.

BIJ DEZE IEDEREEN DIE GEDONEERD HEEFT BEDANKT VOOR DE SUPPORT!

Via de site zullen we zoveel mogelijk nieuwtjes en foto’s/video’s uploaden, dus je kunt hier alles in de gaten houden! Mocht je Zaterdag of Zondag bij het NK judo zijn, kom dan gerust kennis maken met onze Braziliaanse gasten, want wij zullen daar ook zijn om het mooie Nederlandse judo te aanschouwen! We wensen onze inspirator Roy Meyer heel veel succes tijdens het NK!!! En natuurlijk hopen we op veel mooie inpons door alle andere deelnemers van het NK!

Wist je dat de Consul-Generaal van Nederland in Rio de Janeiro ons project steunt en een officiële brief heeft geschreven aan de deelnemers van ons project? Deze brief zal hen escorteren op hun reis naar Nederland. We zijn zo trots en blij met deze support!

Natali, Thais, Daniel en Rodrigo met dutch consolate en Mauricio

We wensen onze Brazilianen een prettige vlucht vanuit Rio naar Nederland en we hopen dat het een fantastische week wordt met veel inspirerende en motiverende momenten voor zowel onze Braziliaanse gasten als Nederlandse scholieren/judoka’s!

 

Hartelijke groet,

Team judo2inspire