Blog: Blondie gaat naar de rivier #12

Donderdag 26 juli

Een nieuwe dag en nieuwe kansen. Vandaag zijn we naar Copacabana gegaan. We hebben gereisd met de goedkope bus en daarna met de metro. Letycia vertelde mij dat er vaak mensen in de metro zijn die muziek maken. Ook dit keer was dat het geval. Het geeft een gezellige sfeer.Na vijf stations moesten we de metro uit. Het laatste stuk hebben we door de stad gelopen richting het strand. Toen hebben we daar een rondje gelopen en wat foto’s gemaakt. Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar een BurgerKing.

Onderweg kwam is een winkel van Havaianas tegen. Dit is een winkel met alleen maar teenslippers. Natuurlijk kon ik het niet laten om drie paar slippers te halen.
Toen we bij de BurgerKing aankwamen stond er een aardige rij. Het bleek dat ze maar met drie man personeel waren. Maar goed, wachten wordt beloond. Lekker gegeten. En daarna zijn we weer terug naar het strand gegaan.

s’Avonds hebben we de luxe bus naar huis gepakt. Deze bus is drie keer duurder dan de goedkope bus. Maar in de bus heb je dan wel gegarandeerd een zitplaats, luxere stoelen die verstelbaar zijn, een usb-poort om je telefoon op te laden, een airco en gordijnen om eventueel te slapen. Dichtbij het huis zijn we uitgestapt en daar heb ik getrakteerd op Açaí.
Weer een leuke dag gehad.

Até logo,
Loura