Blog: Blondie gaat naar de rivier #3

Donderdag 12 juli
Het is zo ver, eindelijk naar Brazilië.

Woensdag had ik nog een klein probleempje, want mijn koffer was, zoals gewoonlijk, te zwaar. Donderdag vroeg opgestaan en in de auto naar Schiphol. Nadat ik Schiphol aangekomen was ging ik mijn koffer inchecken, handbagage laten scannen, paspoort laten checken en naar de gate. Daar moest ik nog zo’n twee uur wachten tot ik het vliegtuig in kon. Tien over twaalf startten we met boarden. Gelukkig ging alles zonder problemen, dus konden we om kwart voor een vertrekken naar Rio.

Na een goede, maar lange vlucht zonder vertraging was ik gearriveerd op de luchthaven in Rio de Janeiro. Vliegtuig uit, paspoort weer laten controleren en dan wachten op de koffers. Dat duurde iets langer dan gedacht, omdat er een klein probleemp je was met de band. Na tien minuutjes wachten had ik dan mijn koffer en kon ik naar de aankomsthal om dan eindelijk Letycia en haar familie te zien. Toen ik Letycia zag rende ik naar haar toe om een dikke knuffel te geven.

Met alle koffers zijn we naar de auto gegaan om te beginnen aan de reis naar het huis van Letycia. Onderweg zijn we nog gestopt om te tanken en we zijn nog even naar een winkelcentrum gegaan om eten te halen. Als ik uit het autoraam keek zag ik bergen met veel lichtjes, dat zijn de favela’s vertelde Letycia mij. Na anderhalf uur waren we aangekomen bij het huis. We zaten met het hele gezin op de bank en dat was een goed moment om de cadeautjes te geven. Daar waren ze ontzettend blij mee, ze vonden het super leuk. Er was een einde aan de dag gekomen en dus tijd om te gaan slapen.

Tchau,
Loura

4 gedachten over “Blog: Blondie gaat naar de rivier #3”

Reacties zijn gesloten.