Blog: Blondie gaat naar de rivier #2

Letycia & Loura

Nog iets meer dan twee weken en dan is het zover.
Het is best spannend en ik kijk er enorm naar uit. In oktober nam ik afscheid van mensen waar ik in een korte tijd veel van ben gaan houden. Dan denk je bij de laatste knuffel voor ze door de poortjes richting het vliegtuig gaan “Hoe groot is de kans dat ik ze ooit weer een knuffel kan geven”.
Via WhatsApp bleef ik contact houden en al snel ontstond het idee om na mijn examen naar Rio de Janeiro te gaan. De ouders van Letycia stonden daar positief tegenover. Ik ben hen hiervoor ontzettend dankbaar. Ondertussen is het meeste wel geregeld voor de reis. Vliegticket, paspoort, inentingen en zo meer. Mijn HAVO-diploma heb ik behaald, dus er is niets meer dat mij in de weg staat om te vertrekken.

Wanneer ik in Rio ben ga ik natuurlijk niet alleen maar liggen genieten in de zon. Zoals ik in mijn vorige stuk al vertelde wil ik een beeld van het leven daar krijgen. De bedoeling is dat ik daar onder andere mee ga doen met judotrainingen, dat is tenslotte een grote passie die Letycia en ik gemeen hebben. Ook ga ik een dag mee naar school.

Het is voor mij heel interessant om te kijken hoe het er aan toe gaat op een school in Rio, omdat ik na de vakantie naar de Pabo ga. Dit is de opleiding leraar basisonderwijs. Het is natuurlijk ook super leuk als ik later bij het vak wereldoriëntatie mijn eigen verhalen over Brazilië kan vertellen. Er zijn nog veel meer dingen die ik ga doen en daar ga ik jullie van op de hoogte houden door middel van deze blog. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.

Até logo, Loura

 

 

3 gedachten over “Blog: Blondie gaat naar de rivier #2”

  1. Geniet van de tijd daar Loura. Wordt een ervaring die je nooit meer gaat vergeten.
    Ik ga je zeker volgen.

Reacties zijn gesloten.