Blog: Blondie gaat naar de rivier #15

Zondag 29 juli

De laatste dag is alweer aangebroken…
De tijd is voorbij gevlogen.
Vandaag wilden we nog heel graag naar het strand. Dit was niet meer mogelijk, omdat we vrij laat wakker werden. Geen probleem, dan gaan we toch gewoon weer naar de boot. Zodoende zijn we naar de boot gegaan om een stukje te varen naar een klein eilandje. Hier was het water schoon en dus konden we zwemmen in het water.

Nadat we een middag in het water hebben gelegen was het al tijd om naar huis te gaan, omdat ik s’avonds naar het vliegveld moest. Thuis aangekomen heb ik nog snel gedoucht. Daarna de koffers in de auto geladen en onderweg naar het vliegveld. Hier heb ik weer afscheid moeten nemen van Letycia en haar geweldige familie.

De moeder van Letycia vroeg nog aan me of ik volgend jaar weer kom. Dat zou ik wel heel gaaf vinden. Maar goed, voor nu moest ik naar huis. Met dubbele gevoelens. Aan de ene kant blij dat je weer naar huis gaat. Aan de andere kant heb je je band nog sterker gemaakt en weet je wat je weer achter moet laten.

Contact gaan we in ieder geval houden en wie weet wat de toekomst brengt.

Até logo,
Loura