Blog: Blondie gaat naar de rivier #13

Vrijdag 27 juli

Vandaag konden we lekker uitslapen. Om 12 uur wakker geworden en daarna hebben we muziek geluisterd en film gekeken. s’Avonds zijn we naar een restaurant gegaan van een vriend van de vader van Letycia.

Ik wilde graag een pizza Hawaï bestellen, maar deze kennen ze niet in Brazilië. De chef ging kijken wat hij voor mij kon doen. Na een kwartiertje kwam hij naar mij toe. Ik dacht ‘hij zal die pizza toch niet hebben laten verbranden’. Hij vertelde mij dat hij geen ananas had, maar hij had wel ananassaus gevonden. Dat had hij erop gesmeerd en in de oven gedaan.

En ja hoor, de saus was verbrand en de chef wilde zijn gast geen verbrande pizza laten eten. Zodoende heb ik een pizza met tomatensaus, ham en kaas besteld.

Als toetje hebben we nog een chocolade pizza besteld. Caloriebommetje, maar dan hebben we een reden om weer te trainen in Nederland. Na drie lekkere pizza’s gegeten te hebben, zijn we naar huis gegaan.

Beijos,
Loura