Blog: Blondie gaat naar de rivier #11

Dinsdag 24 juli

Heerlijk uit kunnen slapen. In de middag zijn we naar het oude werk van de vader van Letycia gegaan. Hij werkte in een opvang voor wilde dieren die gevangen zijn, omdat ze op de straat liepen. Wij hebben een opvangplaats bezocht. In deze opvang hadden ze alligators, schildpadden en een grote vogel. Ook hadden ze nog verschillende dieren opgezet en in potten met sterk water. Leuk om te zien.

Nu rijdt haar vader alleen nog in een pick-up als een soort milieupolitie. Hij heeft agenten bij zich die mensen die schade het milieu maken arresteren. Ook zijn we nog naar een ander park gegaan. Hier hadden ze alleen opgezette dieren en dieren in potten met sterk water. In dit park hebben we een rondje gelopen tussen de bomen, het leek een beetje op een jungle met een pad in het midden. Als je stil was hoorde je allerlei vogeltjes fluiten.

Thuis aangekomen zijn we gaan kaarten met de broer van Letycia en een vriend van haar broer. Daarna zijn we naar de nichten van Letycia gegaan. S’avonds hebben we hamburgers met patat gegeten bij een hamburgertentje twee huizen verder. Hiermee hebben we de dag afgesloten.

Beijos,
Loura