Ambassadeurs Judo2Insprire

Wij zijn ontzettend trots dat de internationale topjudoka’s Anicka van EmdenFrank de WitMarhinde VerkerkJur SpijkersJuul Franssen en Sanne van Dijke ambassadeur zijn van Judo2Inspire.
Stichting Judo2Inspire kan rekenen op deze ambassadeurs die ons onder andere steunen met het geven van clinics om zo het benodigde geld op te halen om onze missie uit te kunnen voeren.

Hoewel deze judotoppers natuurlijk verder geen introductie nodig hebben stellen wij hen graag nader aan je voor en vertellen zij waarom zij ambassadeur zijn.


Anicka van Emden

 

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2Inspire omdat ik het een mooi doel vind om kinderen te stimuleren de juiste keuzes te maken in het leven. 
En dat judo een verbindend en inspirerend middel kan zijn om dit doel te bereiken vind ik helemaal geweldig!”

 Judobiografie
Judo-categorie -63 kg
Begonnen met judo op 7 jarige leeftijd
Huidige judoclub Budokan Rotterdam
Grote prestaties Brons Olympische Spelen 2016, Brons Wereldkampioenschappen 2011 + 2013 en Zilver Europese kampioenschappen 2011

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Anicka: www.anickavanemden.nl/bio


Frank de Wit

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2inspire, omdat ik vind dat de stichting een mooi doel nastreeft in het inspireren van Favela kinderen om zich te ontwikkelen doormidden van sport.”

Judobiografie
Judo-categorie -81 kg
Begonnen met judo op 5 jarige leeftijd
Huidige judoclub Kenamju, Haarlem
Grote prestaties Europees kampioen junioren 2015, Wereldkampioen junioren 2015 en Goud Grand Slam Parijs 2017

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Frank: www.frankdewitjudo.nl

Bovenstaande foto is gemaakt door Cees de Haan en mag niet zonder toestemming van de fotograaf worden gebruikt door derden. Te bereiken via: haandecees@planet.nl / www.ondori.nl


Marhinde Verkerk

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2inspire omdat ik geloof dat sport, en in het bijzonder judo, kinderen verbindt, zichzelf ontplooiing, (zelf)acceptatie, samenwerken en zorgzaamheid ontwikkeld. Belangrijke elementen voor het leven.
Judo2Inspire biedt kinderen een springplank om deze elementen in een sneltreinvaart te ontwikkelen. Waardoor ze niet alleen geïnspireerd en gemotiveerd raken maar door judo en alle ervaringen verbonden worden met buitenlandse kinderen.
Het Judo2Inspire-programma vormt ze voor de rest van hun leven.”

Judobiografie
Judo-categorie -78 kg
Begonnen met judo op 8 jarige leeftijd
Huidige judoclub Budokan, Rotterdam
Grote prestaties Wereldkampioen 2009, Wereldkampioen teams 2010, Europees kampioen teams 2013 en Europees kampioen 2015.

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Marhinde: www.marhindeverkerk.com


Jur Spijkers

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2inspire omdat ik het belangrijk vind dat elk kind leert hoe zij iets kan bijdragen aan haar omgeving, respect toont en elkaar stimuleert in de juiste keuzes maken, judo benadrukt dit gedrag en kan hierbij een belangrijke rol spelen.”

 Judobiografie
 Judo-categorie +100 kg
 Begonnen met judo op 6 jarige leeftijd
 Huidige judoclub Jan de Rooy, Goirle en Nationaal trainingscentrum Papendal
 Grote prestaties Europees kampioen Cadetten 2014, Brons Europese kampioenschappen u 23 2016 en Brons Grand Prix Tbilisi 2018.

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Judoinside: www.judoinside.com/judoka/73237/Jur_Spijkers/judo-career

De bovenstaande foto is gemaakt door Peter Müllenberg van Photostique uit Maastricht en mag niet zonder toestemming van de fotograaf worden gebruikt door derden.


Juul Franssen

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2inspire omdat ik het een fantastische stichting vind die het kind, en in dit geval de judoka, centraal stelt. Judo wordt hierin gebruikt als middel om de kinderen de kans te geven om in omgevingen te komen die ervoor zorgen dat ze zich persoonlijk ontwikkelen en daarbij een positieve maatschappelijke bijdrage leveren.”

 Judobiografie
 Judo-categorie -63 kg
 Begonnen met judo op  5 jarige leeftijd
 Huidige judoclub Topjudo Rotterdam
 Grote prestaties Wereldkampioen teams 2010
Zilver Wereldkampioenschappen -20 jr
Europees kampioen -23, -20, -17jr
Goud Grand Slam Abu Dhabi 2016
Goud Grand Prix The Hague 2017
Brons World Judo Masters 2017

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Judoinside: www.judoinside.com/judoka/27137/Juul_Franssen/judo-career


Sanne van Dijke

“Ik ben ambassadeur van Stichting Judo2inspire omdat ik het geweldig vind dat kinderen gemotiveerd en beloond worden om juiste keuzes te maken wanneer dit binnen hun omgeving ingewikkeld is.”

Judobiografie
Judo-categorie -70 kg
Begonnen met judo op  5 jarige leeftijd
Huidige judoclub Judoclub Berlicum
Grote prestaties Europees kampioen 2017, Goud Grand Slam Rusland 2017 en Goud Grand Prix Hohhot 2018

Het hele resultatenoverzicht vind je op de website van Sanne:  www.sannevandijke.nl 

Bovenstaande foto is gemaakt door Cees de Haan en mag niet zonder toestemming van de fotograaf worden gebruikt door derden. Te bereiken via: haandecees@planet.nl / www.ondori.nl